McKenzie torna videók

McKenzie torna videók

Porckorongsérv, hátfájdalom kialakulása, okai, gyógyítása, kezelése. A videók bemutatnak konkrét Mckenzie torna gyakorlatokat is, melyek segítségével - szakképztt gyógytornász irányításával! - megszüntethető a fájdalom, visszafordítható a már kialakult porckorongsérv is.Magyar nyelvű McKenzie torna videók


A hátfájás vagy derékfájás fokozódása, sérv kialakulásának bemutatása, a gyógytorna vagy csontkovács hatása, a McKenzie torna, mint a tartós megoldás műtét nélkül. - 1. rész


A porckorongsérv műtét nélküli tartós gyógyítása, a gerincsérv terápiák hiányosságai. - 2. rész


Általános bemutató videó a McKenzie tornáról:Nyaki gerincsérvről szóló videó:
Mi okozza a nyaki gerincsérvet, mi terheli mega nyaki porckorongokat, és hogyan lehet ezt megszüntetni a tartós gyógyulás érdekében.


Angol nyelvű McKenzie torna videók

Otthon végezhető McKenzie torna gyakorlatok bemutatása. A tényleges gyakorlatok a videóban 1:40-nél kezdődnek.A videón a terapeuta bemutatja, hogy mire kell figyelni a McKenzie torna gyakorlatok végrehajtása során.


Ebben a videóban egy McKenzie tréner mutatja be egy betegnek hogyan tudja kezelni saját maga a derék és kisugárzó lábfájdalmát McKenzie tornával.


Egyetemi fizikoterapeuta mutatja be a mély háti fákdalomra hatásos McKenzie torna gyakorlatkat.

Figyelem! Porckorongsérv, súlyos hátfájdalom esetén soha ne végezze a videókon látható Mckenzie torna gyakorlatokat megfelelő szakképzett gyógytornász előzetes vizsgálata, és iránymutatása nélkül! A csatolt videók csak bemutatni kívánják a tipikus McKenzie tornát, nem személyre szabott gyakorlatok, így betegségétől függően akár károsak is lehetnek egészségére!

Jogi, adatvédelmi nyilatkozat Minden jog fenntartva! - All rights reserved